Andra este noul ambasador TransferGo

“La TransferGo știm că în spatele banilor pe care românii din diaspora îi transferă prin intermediul aplicației noastre stau dorul de casă și de cei dragi, sacrificii, eforturi și multă muncă. Considerăm că melodiile Andrei exprimă emoțiile pe care le simt milioane de români stabiliți în străinătate, astfel că vocea Andrei este și vocea lor, iar acum ne bucurăm să fie și vocea noastră”, a declarat Marius Nedelcu, Chief Marketing Officer TransferGo.

Transferurile cu România reprezintă 20% din întregul flux de bani transferați prin intermediul platformei Transfergo.com, la nivel global, iar ponderea tranzacțiilor efectuate de români, din totalul tranzacțiilor clienților din toată lumea, se menține de asemenea constantă, în jurul aceleiași valori de 20%. Majoritatea acestor tranzacții au fost efectuate prin aplicația mobilă TransferGo, România fiind de altfel țara cu cea mai mare rată de utilizare a aplicației, de peste 90%.

Comparativ cu anul precedent, în 2021 TransferGo a înregistrat și o creștere cu 30% a transferurilor efectuate către România din țările nordice și Germania, o consecință a faptului că mulți…

Citeste continuarea Aici

You might also like