Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, sezonul 3, organizată de echipa Disney+ USA.

 

Artista a profitat de ocazie și s-a fotografiat cu vedete precum Olivia Rodrigo și Camila Cabello, dar și cu o parte din actorii celebrei serii TV.

 

Invitația la evenimentul care a avut loc la Los Angeles nu a fost una întâmplătoare. În ultimii ani, Andra și fratele ei Răzvan Gogan au dat glas îndrăgitelor personaje din desenele animate difuzate de Diney Junior și Disney Channel.

 

Premiera a avut loc la Studiourile Disney, acolo unde are loc toată magia. Este extraordinar că am ajuns aici, a fost ca o recunoaștere a multor ani de muncă. Numele, poza mea erau pe foile celor care ne invitau pe covorul roșu, fotografii care mă priveau și îmi spuneau că sunt un star… toate astea m-au făcut să mă simt ca o prințesa Disney! Pe covorul roșu am avut prilejul să vorbesc cu JOJO, una din artistele pe care le apreciez enorm. Este idolul copiilor din America și nu numai. , spune cu entuziasm Andra Gogan, singura româncă invitată la un eveniment de o asemenea amploare.

Am…

Citeste continuarea Aici

You might also like