Andrei Banuta, artistul care bate recorduri de audienta pe YouTube, dezvaluiri emotionante despre cariera si familia sa

Cu o poveste emoționantă în spate și pus pe fapte mari, Andrei, artist al casei de discuri Mattman Music, susținut în carieră de Roton Music, reușește să impresioneze de fiecare dată prin piesele sale pline de sensibilitate, ajungând la milioane de fani pe YouTube, precum și la radio.

De loc din Eforie Sud, un orășel de lângă mare, Andrei se descrie drept „un băiat care cântă și scrie muzică, cu poftă de muncă și de viață, în același timp”. De fiecare dată când vine vorba despre începuturile sale în muzică, Andrei își amintește cu emoție de ajutorul pe care l-a primit de la părinții săi, de sacrificiile pe care aceștia le-au făcut pentru ca el să se bucure de succesul pe care-l are în prezent.

„Am avut mare noroc cu familia mea. Sunt printre cazurile de copii în care familia a crezut. Dacă la început au luat-o ca pe un hobby, după au înțeles că nu e chiar așa. Ai mei s-au concentrat mult pe mine, m-au dus la canto, la concursuri. Am fost un copil modest, cu un trai decent. Părinții mei au făcut sacrificii mari ca să merg peste tot. Interesul meu a fost întotdeauna să nu-i dezamăgesc”, povestește Andrei…

Citeste continuarea Aici

You might also like