Andrei Banuta lanseaza „Best Friends” si ne introduce intr-o relatie de prietenie care trece peste bariere

Andrei Bănuță lansează luni, 29 august, „Best Friends”, o piesă pasională, despre prietenii care se transformă în relații. Piesa vine la pachet cu un ritm reggaeton, deja o semnătură specifică a artistului, și promite să schimbe energia zilei și să inducă dorința de dans.
„Best Friends” este o piesă inspirată dintr-o poveste prin care Andrei Bănuță a trecut. În fond, poate fi o poveste cu care mulți dintre noi ne identificăm, pentru că vorbește despre pasiune, dorință, dar și relații cu evoluții incerte.
Până la urmă, funcționează sau nu o relație între doi prieteni buni? Andrei Bănuță crede că ar putea.

„Bestfriends? Cine n-a trecut măcar o dată prin asta? Când tensiunea dintre doi oameni e mai puternică decât orice, ajungi să treci peste bariere fără să te gândești la urmări sau la orice altceva. Alegi să trăiești momentul. Urmările? Pot fi bune sau nu neapărat.

Am scris piesa asta într-o sesiune în care trebuia să iasă cu totul altceva, împreună cu Andi Horjea. Amândoi am avut, la un moment dat, prietene care au devenit mai mult de atât. Mi-a venit duma asta, după care povestea a curs cât ai…

Citeste continuarea Aici

You might also like