Andrei Hutuleac, regizorul filmului #dogpoopgirl: “Am imbracat monstrul de sub pat intr-o rochita ca sa-mi fie mai putin frica de el”

“Am inceput sa scriu scenariul in 2017, dupa ce am citit o carte care se numeste „Umilirea publica in epoca internetului” de Jon Ronson. Lectura mi-a reactivat o anxietate imensa pe care o simteam in legatura cu aceasta aparenta democratizare a opiniei pe care o propune internetul. Ideea ca oricine poate sa spuna orice despre oricine, fara sa contextualizeze neaparat. Si ca asta poate, uneori, sa distruga viata cuiva. Filmul este deci o manifestare a acelei anxietati pe care am resimitit-o, atat la lectura cartii, cat si la scrierea scenariului. Am exorcizat aceasta anxietate abordand povestea ca pe o satira sociala tragicomica. Am imbracat monstrul de sub pat intr-o rochita ca sa-mi fie mai putin frica de el.”, declara Andrei Hutuleac.

 

#dogpoopgirl, 18 zile de filmare, 80 de actori, 200 de figuranti si un caine

 

Filmarile la #dogpoopgirl au durat 18 zile, perioada in care echipa de productie a gestionat 80 de actori, 200 de figuranti si un caine in aproximativ 28 de locatii. S-a filmat in subteranul metroului bucurestean, la Piata Romana, la Depoul Metrorex dar si la Raiul Animalelor, singurul cimitir de animale din Bucuresti.

 

“Din punct de vedere muzical,…

Citeste continuarea Aici

You might also like