“Antonia a fost ca o mama pentru mine”, spune Mario Fresh la Intrebarea mesei rotunde

Mario Fresh vine săptămâna aceasta la Întrebarea mesei rotunde și răspunde curiozităților lui Marius Manole și ale publicului. Noua ediție a show-ului online este disponibilă și poate fi urmărită aici.

https://protvplus.ro/emisiuni/intrebarea-mesei-rotunde/episodul/48465-intrebarea-mesei-rotunde-cu-mario-fresh-nu-as-colabora-cu-velea

Artistul povestește despre începuturile relației cu Alexia, dar și despre cum s-a cunoscut cu Alex Velea și ce a produs ruptura dintre ei, prin care au pus punct prieteniei și colaborării. “Cât de tare ne-am fi certat noi, n-aș avea cum să-l jignesc vreodată, el m-a adus pe drumul ăsta”, spune Mario. Cu toate că aparent nu există resentimente, nu ar mai lucra cu Velea în acest moment: “Oricum nu am mai colaborat bine”.

Mario răspunde cu sinceritate întrebărilor lui Marius Manole și spune despre momentul în care Alexia l-a prezentat părinților ei: “Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani”.

Tot în această ediție Întrebarea mesei rotunde, artistul povestește cum…

Citeste continuarea Aici

You might also like