Armin van Buuren da startul distractiei „One More Time”

Unul dintre cei mai importanți artiști de muzică electronică, Armin van Buuren, a făcut echipă cu vocalista suedeză Maia Wright pentru piesa „One More Time”, care va fi parte din noul album al celebrului DJ și producător, „Feel Again, Pt. 2”.

„One More Time” este despre energie dusă la extrem de la început până la final, în timp ce vocea Maiei Wright completează piesa și îi dă un aer profund. Construită pentru a da viață festivalurilor și pentru a umple orice ring de dans, noua piesă marca Armin van Buuren s-a auzit în avanpremieră la ediția din acest an a Ultra Miami, în timp ce lansarea oficială are loc vineri, 15 iulie, în prima zi a Tomorrowland 2022.

„ One More Time a fost scrisă în timpul unei sesiuni, în Suedia, cu minunata Maia Wright. Îi iubesc energia și am vrut să aduc din nou la viață dragostea mea pentru muzica house a anilor 90”, a precizat Armin van Buuren.

„Am scris One More Time împreună, în Stockholm, la începutul acestui an. Am simțim că e ceva special în legătură cu această piesă încă de la început. Am scris prima dată referenul și, având în vedere că este o piesă plină de…

Citeste continuarea Aici

You might also like