Avalanșă de candidați pentru posturile de șofer scoase la concurs în STB.

La o săptămână de la declanșarea grevei STB, comisia care face cercetarea disciplinară a șoferilor implicați în protest nu a propus pentru moment concedierea vreunui angajat STB.

În plus, există un număr mare de doritori pentru posturile vacantate oficial de conducerea STB. Candidații sunt șoferi de TIR sau de la firme de curierat, iar unii au revenit din străinătate, a spune Vitalie Cojocari pe pagina sa de pe Facebook.

„Ieri (n.r. – miercuri, 26 ianuarie) am stat doar o jumătate de oră în fața Societății Transport București. Am fost curios să văd dacă vin șoferi să se angajeze în transportul în comun de suprafață din capitală.

Nu era coadă, dar la fiecare 5 minute tot intra câte un doritor. Aproape 500 de persoane și-au depus cererile până ieri.

Erau șoferi de TIR, șoferi de la firme de curierat. Am vorbit chiar și cu un român șofer pe autobuz în Marea Britanie reîntors în România.

Acești oameni se bat pentru un loc de muncă la STB. Unii spun ca au așteptat acest anunt ani buni. Un șofer cu vreo 15 ani de experiență spunea că de vreo 3 ani așteaptă să se angajeze în Societate.

Cei cu care am discutat vin pentru…

Citeste continuarea Aici

You might also like