”Aventura, strigați ura!” – un show digital neașteptat, plin de adrenalină și suspans, cu Speak și Ștefania!

Pentru prima dată pe VOYO, doi dintre cei mai urmăriți artiști decid să arate toate părțile unei vacanțe departe de casă și toate experiențele prin care au trecut.

“Aventura, strigați ura! este un proiect care a început într-un moment de plină relaxare pentru mine și Ștefania. Noi am plecat la începutul anului într-o vacanță prelungită, o vacanță în care am vrut să combinăm, cum am știut noi mai bine, aventura cu relaxarea. Am documentat toate peripețiile prin care am trecut, de la ore petrecute în aeroport și testele COVID 19 pozitive, până la timpul stat în izolare și așa a ieșit un jurnal de călătorie autentic și plin de haz. Garantez că vă veți distra cu noi și nu doar atât, veți vedea peisaje de vis și detalii despre culturile zonelor pe unde ne-am plimbat”, a spus Speak.

Pentru Ștefania, ”Aventura, strigați ura!” a fost o experiență distractivă pornită din dorința de a păstra amintirile din vacanță. ”A pornit dintr-o joacă, nu ne-am așteptat să facem atât de multe episoade, nu ne-am așteptat să trecem prin atât de multe peripeții. Am râs foarte mult împreună cu Ștefan, atât la filmări, cât…

Citeste continuarea Aici

You might also like