Banii pe care românii nu i-au mai dat pe vacanțe i-au dat pe renovările locuinţelor

În această perioadă în care pandemia a venit cu restricţii, românii s-au văzut nevoiți să petreacă mai mult timp acasă decât la birou, ocazie cu care au simțit nevoia de a-și reamenaja sau renova locuința, mai ales în condițiile în care au dispărut unele cheltuieli, cum ar fi fost vacanțele și/sau ieșirile în oraș.

Astfel, piața amenajărilor interioare și exterioare și-a păstrat tendința de creștere moderată cu 5-10%, chiar și în acest an, dar segmentul a fost susținut tot mai mult de sectorul rezidențial, în condițiile în care HoReCa și sectorul office au avut de suferit din cauza măsurilor sanitare impuse de autorități.

În opinia sa, Cătălina Trupșor, proprietarul Color Smart, distribuitor de vopsele și lacuri, a explicat „Într-adevăr, faptul că oamenii au stat mai mult timp în casă, a fost un avantaj. Au avut ceva mai mulți bani pentru reparații deoarece au călătorit și au ieșit mai puțin. A fost mai mult timp pentru analiză, decizie dar și implementare de proiecte casnice. Mai mulți clienți au dorit ceva special, personalizat care să-i ajute să se simtă mai bine în mediul lor. A fost mai simplu să…

Citeste continuarea Aici

You might also like