BiBi a lansat o piesă nouă – Shot de dragoste

Una dintre cele mai îndrăgite artiste ale generației Z, BiBi, este pe val, fiind înconjurată de milioane de oameni care simt și trăiesc alături de ea. După lansarea celei mai recente piese de suflet, „Încă un dans”, care este de altfel și prima piesă sub producția HaHaHa Production, artista revine cu o surpriză muzicală.
„Shot de dragoste” este noul hit semnat de BiBi, sub producția HaHaHa Production, un proiect fresh, interesant și cu doza potrivită de noutate. Cu fiecare apariție publică, artista generației Z surprinde plăcut atât prin energia deboradantă, cât și prin prezență.
Noua piesă „Shot de dragoste” este o confirmare a evoluției sale ca artistă, care deși se maturizează, își păstrează doza de nebunie și energie care au consacrat-o.
BiBi ne vorbește despre noul său proiect muzical, astfel: „<Shot de dragoste> este piesa cu care sper să vă binedispun starea vara aceasta, să dansați pe ritmurile ei și să vă bucurați de fiecare secundă. Este o piesa cu foarte multă energie, este despre distracție, voie bună și nu în ultimul rând, dragoste! Sper din suflet să vă placă și vouă, persoanelor care îmi sunteți…

Citeste continuarea Aici

You might also like