BiBi, aparitie WOW in noul HIT „Inainte de a fi a TA”

Una dintre cele mai fresh și dinamice prezențe din mediul online, BiBi, revine în atenția publicului său cu un nou HIT. “Înainte de a fi a ta” este numele celei mai noi piese cu care artista își încântă fanii.
BiBi surprinde cu un nou proiect muzical neașteptat, produs în studiourile HaHaHa Production: “Înainte de a fi a ta”. Piesa este despre iubirea de sine, despre putere și evoluție, despre curajul de a te iubi exact așa cum ești. Prin noua sa apariție, artista ne dezvăluie o nouă direcție în călătoria sa muzicală de care susținătorii ei se vor îndrăgosti iremediabil. Puternică și determinată mai mult ca niciodată, BiBi dorește ca muzica și trăirile sale să ajungă la oamenii care rezonează cu ea.
Artista vorbește despre noul său proiect, pe care abia aștepta să-l împărtășească cu fanii săi: “Piesa ~Înainte de a fi a ta ~ este fix ce ai nevoie să auzi când simți că nu mai ai încredere în tine. Este o piesă care îți dă un boost de iubire de sine. Sunt momente în viață în care nu te mai simți bine cu tine, dar e important să îți amintești că nimeni nu este ca tine, ești special, iar această…

Citeste continuarea Aici

You might also like