Billie Eilish a lansat “Guitar Songs”

Billie Eilish a lansat oficial “Guitar Songs” pe platformele de streaming. Două melodii, „TV” ascultată și mult îndrăgită anterior, și o piesă nou-nouță intitulată „The 30th.” Lansarea urmează spectacolul live și debutul „TV” în Marea Britanie de luna trecută.

„Nu am cântat o melodie nouă live înainte de a fi lansată din 2017 sau 2018”, a spus Billie participanților la concert înainte ca ea și fratele ei FINNEAS să o cânte pentru prima dată.
Se încheie cu vocea live a publicului, înregistrată luna trecută în AO Arena din Manchester, cu o capacitate de 21.000 de spectatori. Ambele melodii servesc un memento că Eilish, în vârstă de 20 de ani, rămâne unul dintre cei mai prețuiți compozitori ai generației sale. Scrie și lansează muzică atât de observație, cât și de reflecție asupra propriilor experiențe de viață și a societății.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/GuitarSongsPR

Billie a împărtășit cu fanii: „FINNEAS și cu mine ne-am dorit cu adevărat ca acestea să fie ale tale cât mai curând posibil. Deci iată-le!! Interpretarea „TV” în turneu a fost un moment culminant și pentru noi,…

Citeste continuarea Aici

You might also like