Black Coffee a castigat premiul Grammy pentru Cel mai bun album de muzica dance-electronica

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul muzicii, pentru faptul că îl pot împărtăși cu lumea întreagă, că are puterea de a vindeca suflete și de a ajuta oamenii să depășească unele momente din viață. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest album, de la Msaki din Africa, până la David Guetta, care a crezut în mine și în urechea mea. De asemenea, Pharell Williams, Josie, Delilah, Rams și toți cei care sunt pe acest album”, a declarat Black Coffee.

Subconsciously a fost foarte bine primit de publicațiile mari de muzică din lume, multe dintre ele remarcând faptul că “a construit o hartă formidabilă a geografiei muzicale a locului pe care el îl numește acasă”.

Black Coffee

“Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor mei din întreaga lume, care îmi ascultă muzica, că au crezut și cred în mine. Familiei și copiilor mei”, a continuat artistul.

Albumul prezintă colaborări cu artiști internaționali precum Pharrell Williams, Usher, David Guetta și Delilah Montagu, dar și sud africani – Msaki, Una Rams, Tellaman și Sun El Musician.

Este pentru prima dată când un muzician sud-african câștigă sau este nominalizat la…

Citeste continuarea Aici

You might also like