Bogdan de la Ploiesti, la “Duet cu Alexandra”, pe theXclusive! Marturisiri impresionante ale artistului momentului, cu cea mai rapida ascensiune in trending-ul din Romania

 

La cei 26 de ani, acesta are deja colaborari cu artisti foarte cunoscuti si indragiti de publicul din tara noastra si este un obisnuit al primul loc in trending pe YouTube cu melodiile pe care le lanseaza. In ciuda succesului, Bogdan de la Ploiesti a reusit sa isi pastreze echilibrul si spune ca nu ar putea sa faca arta “calcand pe cadavre”, chiar daca asta ar insemna de multe ori un castig mai mare.

„Ma multumesc cu ce am si nu ma uit niciodata in gradina altuia. Consider ca cel mai mare avantaj pe lumea asta este sa fii un om bun”, i-a marturisit acesta Alexandrei Ungureanu.

A plecat de jos, a cantat in parc, a studiat oamenii si a invatat ce isi doreste publicul. Acum canta in cele mai mari cluburi din tara si la concertele sale se aduna mii de oameni. Recunoaste ca in ceea ce il priveste nu a fost vorba neaparat despre talent, cat mai ales despre foarte multa munca.

„Acum multi ani, eram la inceput de drum, am plecat de jos ca toata lumea, si ii spuneam mamei mele ca o sa am bani multi, ca o sa ajung bine.(..) Usor, usor toate chestiile s-au adeverit. (..) Stiu ca voi ajunge acolo sus, dar imi e frica sa spun.(…) Imi e frica sa spun ca voi ajunge sus sa nu se creada…

Citeste continuarea Aici

You might also like