Calum Scott a lansat single-ul “Heaven” și a anunțat albumul “Bridges”

 

Calum Scott a lansat single-ul “Heaven” și a anunțat albumul “Bridges”. Pe lângă împărtășirea baladei triumfătoare și atemporale, Calum a anunțat că foarte așteptatul său album “Bridges” va sosi pe 17 iunie. La scurt timp după lansarea albumului, artistul din Regatul Unit va porni într-un turneu în America de Nord.
Al patrulea single lansat de pe Bridges, „Heaven”, dezvăluie încă o dată darul lui Calum de a găsi modalități neașteptate de a exprima emoțiile universale. „Ca și compozitori, căutăm mereu noi moduri de a spune „Mi-e dor de tine” sau „Te iubesc” sau „Te vreau înapoi”, spune Calum, care a scris „Heaven” împreună cu Hayley Warner, care a scris cântece pentru artiști precum Katy Perry și Tori Kelly. „Conceptul de „Rai” este iubirea dintre doi oameni, care este atât de puternică încât este cu mult superioară oricărei alte forme de paradis”.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HeavenPR

Produs de Fraser T. Smith, „Heaven” se desfășoară într-un aranjament dinamic combinat de un pian plin de suflet și bătăi de tobe care se balansează elegant – un fundal glorios pentru…

Citeste continuarea Aici

You might also like