Ce isi doreste Andrei Dutu sa faca dupa X Factor! Ce ar trebui sa stiti despre el?

Simpaticul Andrei Dutu face parte dintre elevii lui Stefan Banica din acest sezon de la X Factor. Solistul este nascut in Bucuresti si a trait o vreme in Londra, unde a facut parte din trupa Unknown Chapters, cu care a cantat in diverse cluburi undergroumd. Insa solistul a revenit in tara, la familia lui, caci mama lui a cantat în corul Operei Naționale.

stefan banica si andrei dutu

Tanarul are un aer sic, misterios si de aceea probabil ca isi cucereste imediat publicul dar si admiratoarele. Asa ca pe viitor isi doreste sa compuna, sa lucreze cu o echipa de muzicieni si sa aiba parte de multe colaborari. Si poate, de ce nu, sa lanseze si o piesa cu Stefan Banica. Este bun prieten cu Jazzy Jo cu care a venit la avampremiera filmului „West Side Story – Poveste din cartierul de vest”, un film muzical.

andrei dutu si trupa lui

Andrei Dutu are multe sanse sa fie viitorul star de la X Factor si speram sa castige. Are concurenta mare si viitorul concurent care va castiga X Factor se va afla pe 24 decembrie, intr-o finala de zile mari.

The post Ce isi doreste Andrei Dutu sa faca dupa X Factor! Ce ar trebui sa stiti despre el? appeared first on BRAVO net.

Citeste continuarea Aici

You might also like