Ce planuri are Elena Unc dupa participarea la „Vocea Romaniei”

Fermecatoarea solista care a participat la „Vocea Romaniei” s-a transformat dupa participarea de la emisiunea de la Pro TV. Iata ce ne-a spus solista in continuare.
„De trei luni de zile, încă de pe vremea când filmam pentru emisiunea Vocea României, am cerut ajutorul unui om minunat, unui profesionist Dr Roșca Vlad. În acel timp, când au început filmările, cântaream în jur de 104 kg. Medicul Vlad Roșca m-a ajutat să dau jos de pe mine peste 20 de kg, iar călătoria mea continuă în acest sens, până la ziua mea 10 Decembrie , obiectivul ne este 58 de kg. Programul său de remodelare corporală Silhouette, e un program transformator, un program care te scoate din zona de confort și te așează în munca la nivel conștient cu tine. E revelator, e magic.

Elena Unc si Ștefan Banu

După o luptă foarte puternică pe care am dus-o ani la rând cu kg, am decis să nu mai lupt , ci să fac ceea ce este de făcut pentru ființa mea. Dr Vlad Roșca m-a ajutat din mărinimia inimii lui. E un suflet mare și un Om de bine. De asemenea el are pacienți peste tot prin lume, nu e doar la nivel național în munca sa. Sunt recunoscătoare că e arădean de-al meu iar…

Citeste continuarea Aici

You might also like