Ce trebuie să facă stăpânii de pisici?

Pisicile pot aduce fericire și liniște în viața unei persoane iubitoare de animale. Calme și pașnice, pisicile nu au nevoie de foarte multă îngrijire din partea stăpânilor. Totuși, există unele vești proaste dacă ai o pisică.

Ce se întâmplă cu animalul tău când lucrezi de acasă?

Milioane de oameni au abandonat biroul și au creat spații de lucru acasă, pentru a se adapta la viața pandemică. Pentru persoanele care au pisici, această schimbare a venit la pachet și cu unele dezavantaje.

Pisicile suferă de stres și anxietate, de când stăpânii lor lucrează de acasă, ca urmare a pandemiei de coronavirus, au avertizat experții în bunăstarea animalelor. Din cauză că tot mai multă lume a început să lucreze de la dimiciliu, rutina pisicilor a avut de suferit.

Pandemia de coronavirus are impact asupra felinelor

Felinele s-au cam săturat ca stăpânii lor să fie mereu acasă. Pentru că rutina lor este deranjată de prezența oamenilor, pisicile au de suferit.

„De când a început pandemia, cercetările s-au concentrat mult asupra animalelor și asupra modului în care acestea ar putea face față unor stări, cum ar fi anxietatea, odată ce…

Citeste continuarea Aici

You might also like