Ce urmeaza pentru Wrs dupa ce a dus România înapoi în Finala Eurovision Song Contest după 4 ani

wrs, reprezentantul României de anul acesta în cadrul Concursului Eurovisiong Song Contest, a reușit performanța de a aduce România înpoi în Finală după 4 ani de absență. Cu un total de 118 puncte, România s-a calificat de pe pozitia a noua în Finala de sâmbătă seară.

În cadrul celei de-a doua semifinale au luat parte 18 țări, printre care și România. Dacă inițial România era cotată printre ultimele trei țări ca șansă de calificare, în timpului show-ului, situația s-a schimbat radical. Reacția sălii și susținerea din online a oamenilor vis-a-vis de prestația lui wrs a fost uimitoare, motiv pentru care calificarea României a reprezentat surpriza acestui sezon.

„Llamame”, piesa cu care wrs a făcut un adevărat spectacol pe scena din Pala Alpitour, a obținut în finala de sâmbătă un total de 65 de puncte, clasându-se pe poziția a 18-a. Cele două prestații ale lui wrs au reușit să adune peste 3 milioane de views pe YouTube, perfomance-ul din finală fiind în acest moment pe locul #3 în YouTube Trending România si pe #15 in YouTube Trending Spania. Piesa se află în Top 200 Shazam în toate tările din Europa, cât și pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like