Cheloo își petrece ultima zi din an la verificările pentru Dakar 2022

Artistul este alături de echipa sa în Arabia Saudită, unde, pe 1 ianuarie 2022, se dă startul în cea de a 44-a ediție a celei mai dure competiții de anduranță din motorsport.

Transilvania Rally Ria Team, echipa din care face parte Cheloo, este deja în formație completa în Jeddah, unde își pregătesc echipamentul pentru Raliul Dakar. #289 Mihai Ban/ Cheloo, sustinuti de Tomas Ourednicek si Ultimate Dakar(asistenta tehnica) și # 287 Iacob Buhai/Tudor Turdean sunt primele echipaje din România care vor lua startul la clasa auto a Raliului Dakar. Îi așteaptă 8.375 de km prin deșertul saudit, sunt 12 etape foarte dure cu navigație dificilă, însă Cheloo a dovedit, în octombrie, în Raliul Marocului, că s-a adaptat sistemului de navigație din deșert.

Pe 31 decembrie, mașina în care concurează Cheloo este programată la verificările tehnice finale. Pe 1 ianuarie, va concura într-un prolog de 19 km, rolul acestuia fiind de a stabili ordinea de start, pentru prima dintre cele 12 etape ale raliului. După prolog, tot pe 1 ianuarie, echipa va merge la startul festiv din Ha`il și ulterior în primul bivuac, urmează aproape două săptămâni de dormit în…

Citeste continuarea Aici

You might also like