Cine sunt si ce pregatesc pustii de la 6teen pentru fanii lor?

6Teen au revenit in septembrie intr-o noua formula si au lansat videoclipul piesei „Te-as Lua In America”. Cu aceasta piesa i-au cucerit pe fanii lor care si-au dorit sa afle mai multe despre ei dar si de unde aveau tricourile smechere pe care le-au purtat in videoclip dar si ce urmeaza pentru ei.
Cei cinci pusti din trupa ne-au povestit cateva lucruri despre ei iar bravonet.ro iti spune ca in curand vor lansa si un nou videoclip de Craciun. Pe care l-au filmat deja zilele trecute si pe care il pregatesc in aceasta perioada. Alaturi de Mellina, cea care a format trupa, vor avea cateva aparitii surpeiza. Asa ca aflati in continuare cum ii cheama pe fiecare in parte si ce trebuie sa stiti despre ei.
6teens
Barbulescu Alexia Ioana – 14 ani
„In timpul liber, in afara de scoala si muzica stau cu prietenii si familia, ma uit la seriale. Cu colegii din trupa suntem ca o mica familie, ne intelegem foarte bine. In pandemie am cantat si am petrecut timp cu familia si mi-am dat seama cat de important este acest timp. Sunt clasa a VIIa. La videoclip ne-am distrat foarte mult, facem glume si ne-am simtit bine in gasca”.
Ivanciu Miruna (Miru) 
„Am 18 ani, eleva clasa a XIIa Scoala…

Citeste continuarea Aici

You might also like