Cine va castiga titlul de “Romanian Social Media Star Of 2021” la editia 2021 a People’s Choice Awards?

E! Entertainment Television, televiziunea parte a NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer, cu o acoperire mare pe platforme multiple, anunță astăzi începerea votului pentru People’s Choice Awards ediția 2021, premiile care celebrează toate formele de divertisment, votate în întregime de către fani.

E! invită fanii din întreaga lume să voteze pentru cele 40 de categorii din industria televiziunii, muzicii, filmelor și din cultura pop. Fereastra de votare se deschide pe 27 octombrie și se închide pe 17 noiembrie pe http://www.votepca.com/ro sau Twitter.

Pentru a treia oară în istoria premiilor, People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată publicului din România: Romanian Social Media Star of 2021, unde 8 concurenți vor intra în cursă. Anul trecut,

Cristina Ich a fost votată Romanian Social Media Star of 2020, iar Adelina Pestritu a obținut trofeul Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019.

În cursa pentru titlul de Romanian Social Media Star of 2021 intră: Alina Ceușan, Carmen Grebenișan Ceanu Zheng, Cristina Almășan, Dorian Popa, Mădălin Șerban, Maria Zvinca și Marilu Dobrescu.

Cei 8 nominalizați au…

Citeste continuarea Aici

You might also like