Connect-R a lansat „Shhh…”, prima lui piesă terapeutică

Surpriza muzicală a săptămânii vine de la Connect-R care împreună cu Hood Famous și Sprint music au lansat videoclipul piesei „Shhh…” altceva decât a scos solistul pînă acum. Muzica, textul și orchestrația sunt făcute de Ștefan Mihalache alias Connect R iar videoclipul a fost regizat de Cristi Roman Films și produs de Kutarescu Production. Trebuie să vă spunem, dacă nu ați urmărit încă videpclipul că sunt efecte 3D realizate de Animation by: 6MAEX, că Mihai Dragnescu a fost Drone Operator și în videoclip apare și actrița Andreea Roman alături de solist.

„Shhh…” este prima piesă terapeutică, inclusiv pentru mine. Este singura piesă de la mine pe care o ascult obsesiv de când am făcut-o, pentru că efectiv îmi dă o stare de bine. Cred că va aduce mult bine oamenilor. Pentru că de foarte multă vreme nu mai reușim să ne găsim liniștea și cred că piesa asta face. Este un propulsor pentru pace, liniște.

Deobicei oamenii sunt într-un personaj de când se trezesc pînă când adorm, și atunci au gânduri. Cred că asta din cauza faptului că ne concentrăm foarte mult pe <a avea> sau pe <a deveni> și mai puțin pe <a fi>. Iar piesa…

Citeste continuarea Aici

You might also like