Cum a continuat colaborarea dintre David Dobrincu si Cezar Ouatu? Ce rol are George Burcea

Va aduceti aminte, cu siguranta ca interpretul Cezar Ouatu si simpaticul interpret David Dobrincu au colaborat de mai multe ori si au inregistrat cateva coveruri care sunt ascultate de fiecare data cu placere.

Iata ca de data aceasta cei doi s-au reintalnit intr-o tabara unde George Burcea, fost coleg cu Oatu la „Ferma Vedetelor” a avut si el un rol special.

Este vorba de FiccoMusicCamp 2022 de la Ferma Dacilor organizata de Cezar Ouatu si unde l-a avut invitat si pe David Dobrincu, pustiul talentat cu care a inregistrat cateva coveruri in urma cu ceva timp.

david-dobrincu-george-burcea-si-cezar-ouatu

„Din tabăra de pe Netflix la tabăra Ficco l-am avut și pe bunul meu prieten și colaborator artistic, David Dobrincu! De la „Ferma Vedetelor” unde am “suferit” împreună la Ferma Dacilor l-am avut pe bunul meu prieten și un super actor, George Burcea care din prima clipă a reușit să-i facă pe copii să-l iubească, drept pentru care i-am urat bun venit in familia noastră Ficco, dorindu-ne sa rămâna un prieten și colaborator de lungă durată!”, a scris Cezar Ouatu pe retelele de socializare.

Si tot el a anuntat cu parere de rau dupa o saptamana ca tabara s-a…

Citeste continuarea Aici

You might also like