Cum a fost filmată noua reclamă Emirates

Compania aieriană Emirates a filmat ultima campanie, în care anunță că guvernul britanic a plasat Amiratele Arabe pe lista de „chihlimbar”, este reclama filmată la cea mai mare înălțime.

În urmă cu doar câteva zile, o nouă reclamă Emirates Airlines, din Emiratele Arabe Unite, a luat cu asalt rețelele de socializare. Reclama celebrează faptul că guvernul britanic a mutat Amiratele Arabe pe lista sa „chihlimbar” pentru călătorii.

Anunțul a fost făcut într-o manieră cu totul specială, pentru că a fost făcut prin intermediul unui clip video filmat în vârful celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa.

Filmarea o arată pe Nicole Smith-Ludvik, un parașutist de profesie, care stă în vârful clădiri, la o înălțime de 828 de metri deasupra solului, îmbrăcată ca un membru al echipajului, cu pălăria și uniforma roșii, emblematice pentru compania de zbor Emirates.

Au avut nevoie de mai mult de o oră pentru a ajunge în partea de sus a clădirii, care se află la nivelul 160. Video-ul realizat de Emirates Airlines a fost desemnat ca fiind una dintre „reclamele filmate la cea mai mare înălțime”.

Însă, filmarea a avut parte și de…

Citeste continuarea Aici

You might also like