Cum alegi cel mai bun mobilier pentru baie

Deși pare o operațiune mai simplă decât în restul locuinței, mobilarea băii poate ridica unele probleme, dacă nu ții cont de anumite aspecte. Ca să nu ajungi într-o astfel de situație, ți-am pregătit un mic ghid pentru alegerea celui mai bun mobilier pentru baie, pe care te invităm să-l parcurgi cu atenție.

Stabilește un buget

În primă instanță, trebuie să te decizi cât vrei să cheltuiești pentru mobilarea băii sau să îți faci un calcul pentru a vedea câți bani ai la dispoziție. După ce ți-ai stabilit bugetul, fă un mic studiu de piață, pentru a vedea prețurile pieselor de mobilier pe care vrei să le achiziționezi. Dacă te încadrezi în buget, totul este perfect; în caz contrar, trebuie să faci unele mici ajustări: fie mai pui niște bani în plus, fie tai de pe listă anumite piese sau cauți variante mai ieftine.

Ține cont de calitatea materialelor

Baia este un spațiu cu proprietăți diferite față de restul camerelor, de aceea și mobilierul trebuie să fie unul special, adaptat condițiilor specifice. Umiditatea și căldura sunt printre principalii factori care pot afecta mobila din baie. De aceea, trebuie să fie…

Citeste continuarea Aici

You might also like