CUM S-A ÎMBRĂCAT ALEXIA PENTRU O IEȘIRE CU FETELE.

Cu o rochiţă de culoarea smaraldului, mulată a apărut Alexia Eram la mare! Fiica Andreei Esca și-a pregătit din timp ținuta pentru super-showul lui Tyga. 

De când se vorbeşte  că s-ar fi despărțit de Mario Fresh, Alexia Eram nu ratează niciun eveniment! Weekend-ul trecut, domnişoara Eram a dat o fugă la mare. Nu singură, ci alături de câteva prietene, așa cum face în ultima perioadă.

Astfel că, şhow-ul susținut de Tyga la Nuba a fost motivul mini-vacanței. Alexia și-ar fi dorit extrem mult să se fotografieze alături de celebrul rapper american, dar norocul n-a fost de partea ei.

Însă se pare că, și-ar fi făcut poză cu cineva din staff-ul artistului.Pentru „marea întâlnire” de care spera să aibă parte, Alexia s-a pregătit intens. Iar, la cum s-a prezentat, cu siguranță, a petrecut minute bune în fața oglinzii.

Aceasta a purtat o rochie smarald, mulată, scurtă și decupată în zona bustului, care a făcut-o să nu treacă neobservată. Iar, pentru ca ținuta să fie completă, Alexia a optat pentru o pereche de bocanci de la Prada, în valoare de 1.100 euro.

Foto: cancan.ro

Mario Fresh și Alexia Eram este unul dintre cele mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like