Cum te pregătești pentru un zbor lung cu avionul

Aștepți cu nerăbdare vacanța și-ți dorești să fie totul ca la carte, fără stres și griji care să-ți strice cheful. Pentru a reuși acest lucru, trebuie să pregătești cu atenție plecarea în concediu, mai ales dacă te așteaptă un zbor lung cu avionul. Iată ce trebuie să faci ca să ajungi la destinație fresh și cu bună dispoziție:

Alege haine lejere și încălțăminte comodă

Vei petrece destul timp în avion, așa că este esențial să te simți confortabil. De exemplu, dacă ai bilete de avion din București spre Miami, una dintre destinațiile populare de pe continentul nord-american, te așteaptă peste zece ore de zbor, de cele mai multe ori cu escală.

Alege să porți haine lejere, în mai multe straturi, ca să te adaptezi ușor la variațiile de temperatură ce te așteaptă după îmbarcare, în timpul călătoriei și la sosirea pe aeroport. Optează pentru încălțări comode, de preferat pantofi sport, cu talpă ortopedică și calapod lejer. În timpul călătoriei va apărea senzația de picioare grele, așa că este necesar să-ți oferi tot confortul de care ai nevoie. În niciun caz nu trebuie să porți pantofi noi, pentru că te…

Citeste continuarea Aici

You might also like