Dan Balan lanseaza single-ul „Printre culori”, prima melodie cu versuri in limba romana din ultimii 14 ani

Dan Balan a revenit cu o piesa in limba romana. Este vorba despre single-ul „Printre culori”, pe care artistul l-a lansat insotit de un videoclip oficial, cum altfel decat printre culori. In acelasi timp, mesajul principal al videoclipului este „Give Peace A Chance”.
Asa cum ne-a obisnuit pana in prezent, single-ul „Printre culori” este compus integral de catre Dan Balan.
Videoclipul, plin de culoare si candoare, este regizat de catre Dan Balan, iar povestea emotionanta reliefeaza libertatea, in toate modurile si in toate perioadele. Proiectul il gaseste pe Dan, alaturi de un personaj feminin, intr-o lume colorata, incarcata de iubire, fericire si liniste.
Streaming link: https://listen.lnk.to/ImYourManPR
Anterioara piesa cu versuri in limba romana a fost „Despre tine cant (part 2), pe care artistul a prezentat-o publicului in 2008, fiind al treilea single de pe albumul „The Power of Shower”. Piesa a beneficiat și de un videoclip, filmat de regizorul american Greg Olive, la New York.

Originar din Republica Moldova, Dan Balan este cântăreț, compozitor și producător – sfânta treime a muzicii. Este primul și singurul compozitor din țara sa natală care a…

Citeste continuarea Aici

You might also like