Demi Lovato anunta cel de-al 8-lea album de studio – ”HOLY FVCK” pe data de 19 august 2022

Primul single de pe album „SKIN OF MY TEETH” s-a lansat astazi, 10 iunie
Superstarul global nominalizat la GRAMMY, Demi Lovato, anunță cel de-al 8-lea album de studio, HOLY FVCK, care va fi lansat pe data de 19 august 2022, prin intermediul Island Records. Albumul cu 16 piese este o călătorie muzicală bazată pe rădăcinile rock și pop-punk ale lui Demi și ilustrează o retrospectivă serioasă, dar ironică a experiențelor de viață.

„Procesul de realizare a acestui album a fost cel mai împlinitor de pana acum și le sunt recunoscătoare fanilor și colaboratorilor mei pentru că au fost în aceasta călătorie alături de mine. Niciodată nu am fost mai sigură de mine și de muzica mea, iar acest album vorbește de la sine. Pentru fanii mei, ”Lovatics”, care au fost alături de mine de la început și pentru cei care acum s-au alăturat drumului, vă mulțumesc. Acest album este pentru tine!”, declară Demi.
Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SkinOfMyTeethPR

Mult așteptatul single de pe album, „Skin of My Teeth”, s-a lansat vineri, 10 iunie, alături de videoclipul său, iar în avanpremieră, Demi a interpretat noua piesă la emisiunea The Tonight Show…

Citeste continuarea Aici

You might also like