Dubla ipostaza pentru Jolie de 1 Iunie – pe aceeasi scena solista si model

Ziua copilului a fost prilej de multe activitati pentru copii din toata tara. 1 Iunie a fost o zi speciala in care au avut loc o multime de activitati printre care concerte si prezentari de moda. La un astfel de evemiment a participat si Jolie, micuta artista de 12 ani care a participat in dubla ipostaze.
Intr-un mall din Bucuresti a avut loc un eveniment special de 1 Iunie, de ziua copilului, o prezentare de moda iar in deschidere a cantat Jolie – Andreea Roata trei piese pintre care si „Zarurile” si doua coveruri „Be Happy” si „Talking to the moon”.

jolie cinta pe scena

Pentru piesa „Zarurile” a avut chiar si decorul din videoclipul lansat, adica cele doua zaruri imense folosite la filmari, Jolie a avut doi dansatori cu care a dansat pe podiumul construit special pentru cei care au defilat in prezentarile de moda cu mamici si copii lor. Iar Jolie a urcat si ea din nou pe scena si a defilat imbracata in mai multe tinute speciale care o faceau sa para o printesa.

model jolie

Cine e Jolie?

Jolie a lansat videoclipul piesei „Zarurile” a carei muzica, orchestratie si mix&master este facuta de Alin Radu, textul de Sandel Balan iar producatorul videoclipului este Robert Bratu….

Citeste continuarea Aici

You might also like