Ela Crăciun se va bucura de cele mai frumoase sărbători de iarnă la Sinaia

Autoarea unuia dintre cele mai citite bloguri de parenting din România, Ela Crăciun este o fană declarată a sărbătorilor de iarnă, iar anul acesta şi-a propus să se bucure cel mai frumos Crăciun de până acum, doar în compania celor dragi, într-un cadru de poveste, plină de recunoştinţă şi încărcată cu foarte mult optimism şi bună dispoziţie.

Proaspăta câştigătoare a Premiului pentru Educaţie în Parenting, din cadrul galei ,,I Success”, Ela Crăciun va petrece sărbatorile de iarnă ca în fiecare an la Sinaia, alături de familie şi de …Moş Crăciun. Ȋncă de la naşterea fiului său cel mare, Alex, în urmă cu şaisprezece ani, Ela Crăciun a avut simbolul acestei sarbători aproape şi s-a asigurat că cei trei copii ai săi vor avea toate sanşele să se bucure de magia clipelor petrecute împreună.

,,Sunt foarte recunoscătoare că voi avea familia alături de mine şi că mai presus decât orice suntem cu toţii sănătoşi. Este ceea ce ne-au arătat aceşti ultimi doi ani ca fiind cele mai importante lucruri în viaţă. De sărbători noi mergem ca în fiecare an la Sinaia, la părinţii mei. Acolo ne adunăm cu toţii, vine şi…

Citeste continuarea Aici

You might also like