Ela Crăciun vrea să fugă timp de două săptămâni de acasă

Cu toate că este departe de a lua o pauză de la multiplele proiecte în care este implicată, Ela Crăciun a mărturisit de curând în cadrul emisiunii ,,Roata vedetelor”, difuzată pe Antena Play, că una dintre cele mai mari dorințe ale sale este să poată pleca de acasă timp de aproape două săptămâni, pentru a se relaxa complet.

 

,,De câțiva ani buni aș vrea să fug undeva la băi. Îmi doresc de foarte mult timp să stau să fac numai masaje, să fiu într-o continuă relaxare, fără să am telefonul cu mine. Sunt niște locuri foarte frumoase în Ungaria. Acolo aș vrea să merg. Cred că dacă aș face asta 10 zile ar fi perfect. Nu am stat niciodată departe de copii mai mult de 10 zile, așa că de data asta, dacă aș avea doar pentru mine acest timp, ar fi o mare bucurie și totodată resetul perfect ”, a declarat Ela Crăciun.

 

Pentru că mai toate vacanțele sale sunt petrecute în compania familiei, alături de cei trei copii ai săi, celebra mămică visează să își pună în aplicare planul și să își acorde singură timpul și relaxarea de care în prezent are nevoie. Realitatea sa cotidiană însă este singura care îi umbrește din…

Citeste continuarea Aici

You might also like