Elena Ionescu a apelat la cea mai populară operație estetică: Implantul Mamar!

Elena Ionescu a vrut să înceapă primăvara cu o schimbare spectaculoasă! A luat decizia de a apela la implantul mamar încă din primele zile ale lui 2022, iar acum a reuşit să îşi ducă planul la bun final. Adeptă a naturaleţii dintotdeauna, artista a considerat totuşi că a venit vremea pentru… un mic retuş!

Elena Ionescu: „Am vrut să aduc o îmbunătăţire vieţii mele. Eu am avut dintotdeauna sâni, însă am pierdut mult din volum, din cauza sportului pe care îl practic cu regularitate. Am realizat că nu pot să completez acest volum pierdut prin nimic din ce aş putea face eu însămi, aşa că am decis să apelez la un specialist ca să rezolv această problemă.”

Artista a avut câteva emoţii, aşa cum este firesc, însă a trecut rapid peste ele odată ce a discutat cu doctorul Alin Bortolini despre toate aşteptările pe care le are de la această intervenţie extrem de populară în lumea întreagă. Vedeta a jonglat ceva timp între mărimile propuse de medicul estetician, dar acum este ferm convinsă că a făcut cea mai bună alegere.

Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect: „În urma unui prim control, am făcut măsurătorile pentru a…

Citeste continuarea Aici

You might also like