Emilian lanseaza un nou single: Gura ta

Emilian este una dintre cele mai fresh prezențe pe scena muzicală și nu încetează să surprindă. După valul de succes înregistrat cu piesele „De 3 zile nu am somn” în colaborare cu Theo Rose sau „Una” feat Connect-R, Emilian revine cu o nouă surpriză muzicală. „Gura Ta” este o piesă pasională, cu un mesaj sensibil, care reușește să ilustreze perfect cum este percepută dragostea în ochii unui îndrăgostit.

Emilian reușește să diversifice pe plan muzical și este plin de surprize pentru fanii săi. Este un munte de inspirație, iar astfel își pune sufletul și trăirile în piesele sale, sub ritmuri și stări diferite. Piesa „Gura Ta” este o declarație de iubire în versuri, o piesă pentru sufletele îndrăgostite care simt și trăiesc la unison; este acea melodie pe care o fredonezi, fără să vrei.

„Piesa <Gura ta> este poate una dintre cele mai speciale piese scrise de mine până acum. Am stat și m-am gândit într-o seară care este cel mai puternic fel de a-ți împărtăși iubirea. Și am ajuns la sărut, poate cel mai banal lucru și totuși atât de intim și de special. Când iubești sincer, simți ca ai un râu de  sentimente care…

Citeste continuarea Aici

You might also like