Emilian şi Wrs, puşi în dificultate încă din prima gală Te cunosc de undeva! „Nu am mai mâncat nimic toată ziua!”

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, aduce în faţa telespectatorilor 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie. Printre aceştia se numără şi Emilian şi Wrs, doi tineri aflaţi pentru prima oară pe scena transforming show-ului de la Antena 1, care vor simţi din plin năstruşnicia ruletei, încă din prima gală.

Ruleta le-a fost alături concurenţilor celui mai nou sezon Te cunosc de undeva! încă din primele clipe de la antrenamente, prilej cu care au şi aflat ce personaje vor avea de interpretat în prima gală. Pe lângă provocarea vocală de zile mari pe care personajul le-a adus-o lui Emilian şi Wrs, cei doi au avut de îndurat şi un „tratament” special, la un specialist protetică dentară. Mai exact, pentru a fi cât mai aproape de referinţă, concurenţii au fost nevoiţi să poarte câte o proteză specială, care i-a pus în mare dificultate.

„Iniţial ni s-a părut foarte amuzant, însă imediat ne-am dat seama ce presupune această proteză. Ni s-a schimbat total dicţia, aşa că antrenamentele au presupus o…

Citeste continuarea Aici

You might also like