Geo Da Silva cântă de zici că-i Dan Spătaru!

Artiștii noștri internaționali, Geo Da Silva și Sean Norvis își unesc forțele pentru single-ul mult așteptat, “Ștrengarul”, ieșit astăzi la GeoDaSilva Music/Norvis Music.
„Ștrengarul” combină melodia vocal originală plină de suflet a solistului italian Nicola Di Bari (Giramondo) cu textul tradus de Dan Spătaru, dar cântat de dată această chiar de Geo Da Silva, pe acorduri euforice de pian și energie molipsitoare pe beat-ul și bass-ul ringului de dans în stil 2022.
Geo Da Silva a început să lucreze la această piesă, fiind îndemnat de către prietenul lui, Petre Nicoară, cu patru ani în urmă și după aceea a înregistrat vocile în studioul DSPro Timișoara, sub atenta coordonare și răbdare a inginerului de sunet Lukinich Attila, prieten de baza al proiectului.
Instrumentalul a fost gândit de Geo Da Silva după acordurile originale, dar schimbate într-o ritmică nouă și modernă, cu ajutorul nepotului său, Lorea Beniamin. Conceptul de sound-uri, mixul și masterul a fost realizat de echipa lui Geo Da Silva din România și Ucraina, prin indicațiile lui Sean Norvis.
Piesa a fost prezentată pentru prima oară mai multor case de…

Citeste continuarea Aici

You might also like