INNA, brand ambasador Stil Diamonds

Prin fuzionarea a două branduri de bijuterii, Stil și Exquisite Diamonds, prinde contur Stil Diamonds, un mix complex de creativitate, talent și rafinament.
Exquisite, True Love for Diamonds
Noua campanie STIL Diamonds, prin care sunt lansate două colecții statement – ICON și SPECTRUM – este pusă în scenă de Tibi Clenci & agenția Black Sheep (https://black-sheep.ro/), protagonista fiind nimeni alta decat INNA, reușind împreună să contureze portretul unei dive: puternică, feminină și radiantă în fiecare moment. Precum un diamant!
Colecția ICON este alcătuită din piese din aur galben, cu design și dimensiuni îndrăznețe. Bijuteriile se înscriu în clasa accesoriilor de impact, care surprind prin minuțiozitatea detaliilor și rafinamentul finisajelor – piese impunătoare, cu o arhitectură interesantă, menită să contureze prin strălucire orice moment din zi.

INNA brand ambasador Stil Diamonds

Colecția Spectrum Sapphire Splash este caracterizată prin nuanțele puternice ale safirelor naturale. Pietrele încrustate în montura bijuteriilor sunt 100% naturale, iar proprietățile lor uimitoare se reflectă în claritatea și culorile lor perfecte….

Citeste continuarea Aici

You might also like