Interviu Adrian Stefan: „In ultimii ani activitatea mea principala a fost muzica”  

Il stiti din multe speriale precum „Daria, iubirea mea”, „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Aniela” sau „Iubire si onoare” iar acum il veti vedea, din 24 septembrie, in pelicula „Perfect necunoscuti” in regia lui Octavian Strunila. Am stat de vorba cu actorul Adrian Stefan despre proiectele lui si iata ce am aflat pentru cititorii bravonet.

Bravonet: Complet Necunoscuti – un film ecranizat in peste 20 de tari. Cum ai primit propunerea de a juca intr-un astfel de proiect?  

Adrian Stefan: Lucram de ceva vreme cu Octavian Strunila la  cateva  proiecte, incercam sa facem un spectacol de  teatru, am intrat in pandemie si spectacolele de teatru nu mai puteau fi posibile. A venit aceasta idee cu acest scenariu celebru, mi-a plăcut, am nceput sa repetam.  

 Ce înseamnă pentru tine rolul din Complet Necunoscuți? 

In ultimii ani activitatea mea principala a fost muzica, asa ca rolul din acest lungmetraj a insemnat reintoarcerea mea la actorie si reintalnirea cu vechii coleg din breasla. Este un rol nou pentru mine. Nu am mai jucat pana acum un personaj atat de versatil.  

filmul complet…

Citeste continuarea Aici

You might also like