Ioana Ignat lanseaza single-ul „Tacerea”

Vocea inimii este imprevizibila. In momentul in care intentia inceteaza, intervine tacerea. Dupa ce a lansat single-ul „Am vrut sa te sun”, Ioana Ignat revine cu o piesa care ar putea fi o completare fireasca, denumita „Tacerea”.

Melodia „Tacerea” este compusa de catre Ioana Ignat si va fi inclusa pe primul material discografic al artistei, care va fi lansat in curand.

Recent, Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating pentru un moment emoționant pe scena festivalului la care a fost prezent artistul irlandez. A fost pentru prima dată în cei 20 de ani de când a fost lansat hitul „If Tomorrow Never Comes” când Ronan l-a cântat în duet, iar Ioana este vocea care a completat aceasta premiera.

Streaming Link: https://IoanaIgnat.lnk.to/TacereaPR

In videoclipul piesei „Tacerea”, Ioana Ignat interpreteaza un personaj feminin implicat intr-o relatie in care cuvintele si comunicarea lipsesc cu desavarsire. Alaturi de Ioana, in proiectul video, apare actorul Adrian Nartea, jucand rolul unui partener silentios. Interactiunea dintre cele doua personaje este doar la nivel nonverbal, iar finalul videoclipului ii aduce intr-o postura inedita.

Din 2017 până în…

Citeste continuarea Aici

You might also like