Italia iubeste Fly Project

“Musica”, cea mai premiată piesă în Italia, este la fel de iubită și astăzi de către DJ-ii italieni și publicul lor, din cluburi și de la petrecerile private.

După discuri de aur și de platină pentru vânzări și sute de milioane de vizualizări în toată lumea, Fly Project rămâne artistul român favorit în Italia. “Musica” capătă o nouă formă prin intermediul remixului produs de GABRI&SILVE, un DJ italian, originar din Capri, plin de pasiune pentru scena muzicii house.

Hiturile Fly Project se ascultă peste tot în Italia și, chiar și în pandemie, când toată lumea era blocată în case, dj-ii italieni puneau muzica Fly Project prin balcoane, pentru a le ridica moralul oamenilor și a îi face să danseze, chiar la ei în living sau în bucătărie.

“Sunt DJ de peste 10 ani și am pus piesa Musica de sute de ori și publicul a fost întotdeauna încântat. Așadar, m-am gândit că este momentul să îi fac un remix tech-house și să fie permanent în DJ-set-ul meu. Sunt convins că oamenii vor reacționa foarte bine și vor dansa toată noaptea” declară GABRI&SILVE.

Fly Project are peste 2,815,087 de streamuri lunare și …

Citeste continuarea Aici

You might also like