Killa Fonic revine cu un noul single în italiană – „Niagara”

Killa Fonic este artistul ce a reușit să depășească bariera muzicii undeground unde s-a lansat, piesele sale fiind constant în topurile radio cu cele mai difuzate piese ale momentului. „Niagara” reprezintă primul single al artistului dintr-o serie de piese în limba italiană ce urmează să se lanseze pe parcursul acestui an. Amprenta personală a producătorului TY1 s-a potrivit perfect cu vibe-ul piesei, stilulurile retro & bolivian ale producției potențând atmosfera de cunoaștere a călătoriei către planeta Venus a femeilor, unde senzualitatea este văzută ca un lucru firesc.

„<<Niagara>> exprimă tipica călătorie către planeta femeilor Venus, acolo unde bărbatul nu se satură niciodată să exploreze sinergia cu pielea și apa femeii. Ador producția muzicală a lui TY1 și pentru această operă pot să spun că am primit input-ul exact pentru acest mood juma’ retro, juma’ bolivian” ne spune Killa Fonic.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Killa Fonic alături de TY1, în timp ce producția finală poartă semnătura lui TY1. Videoclipul piesei a fost filmat în Rimini, locul în care Killa Fonic și-a petrecut o bună perioadă din…

Citeste continuarea Aici

You might also like