Leah Kate a lansat single-ul “Twinkle Twinkle Little Bitch”, insotit de videoclipul oficial.

Regizat de Aerin Moreno [Madison Beer, Sofi Tukker, Olivia O’Brien], vizualul duce telespectatorii într-un dormitor al copilăriei, unde Leah proclamă “I can’t believe that I let you come inside my room. Yeah, you broke my heart in two”, înainte de a te scufunda in refrenul piesei.
„Twinkle Twinkle Little Bitch” vine în urma piesei „10 Things I Hate About You”, care a depășit acum 95 de milioane de stream-uri, urcând pe locul 24 la Pop Radio și fiind folosit în peste 580.000 de videoclipuri de pe TikTok. Menținându-se în playlist-urile Pop Rising și Hot Hits, piesa se află, de asemenea, în Billboard’s Global 200 Chart, atât în ​​SUA, cât și în Global Spotify Charts, deținând, de asemenea, un loc în Top 5 al Rock Chart Spotify.
Stream/Download: https://umusic.lnk.to/TwinkleTwinklePR
Artista a finalizat turneul “Life Support” al lui Madison Beer luna trecută și a revenit în Statele Unite, urcând pe scena Festivalului de Muzică Hangout din Gulf Shores, AL. În continuare, ea se va alătura lui Chase Atlantic în turneul lor de vară “COLD NIGHTS”. Începând pe 6 iulie în San Francisco și încheindu-se pe 20 august în…

Citeste continuarea Aici

You might also like