Liviu Teodorescu lansează „Formula magică” si incheie seria LiTe Moments vol. 5

Seria LiTe Moments de anul acesta ajunge la final cu cea de-a treia piesă, ”Formula magică”, cea mai sensibilă piesă a volumului 5. Liviu Teodorescu revine cu o piesă în stilul său caracteristic, care vorbește despre formula magică dintr-o relație, acesta fiind, pur și simplu, „te iubesc”, cuvintele care duc relația la un nivel superior.

„„Formula magică” este te iubesc, pentru că aceste două cuvinte, spuse din suflet, sunt în stare să mute munții. Despre acest lucru vorbește ultima piesă de pe LiTe Moments vol. 5. Când doi oameni ajung să-și spună „Te Iubesc”, înseamnă că procesul de pana în acel moment a fost magic, iar de acum, se va trece la următorul nivel.” – declară Liviu Teodorescu despre piesă.

Streaming Link: https://LiviuTeodorescu.lnk.to/FormulaMagicaPR

Piesele cuprinse pe seria LiTe Moments de anul acesta sunt compuse și scrise de Liviu Teodorescu, iar pentru mix & master a lucrat împreună cu Max Kissaru. Videoclipurile acestei serii sunt realizate de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, și aduc un element de noutate proiectului, fiind realizate sub forma unui behind the scenes în care echipa de filmare este…

Citeste continuarea Aici

You might also like