Lorde lansează varianta deluxe a albumului „Solar Power”, cu doua piese noi

Artista câștigătoare a premiilor GRAMMY®, LORDE, a lansat două piese bonus, „Helen of Troy” și „Hold No Grudge”, pe varianta deluxe a albumului „Solar Power”.
Referitor la piesele bonus, LORDE a spus: „A fost interesant să explorez aceste piese în călătoria care a condus către noul meu album.” Despre „Helen of Troy” artista a povestit: „Am scris-o foarte rapid în cea mai mica încăpere la Westlake și a fost o experiență distractivă. Versurile par improvizate, aproape ca un discurs făcut pe loc și mă puteți asculta în timp ce îmi dau seama de unele tematici pentru album…”
În legătură cu „Hold No Grudge”, LORDE a declarat: „HNG este un fel de portret compus din mai multe piese despre momentul în care o relație devine amară, când ești prins în gheață, dar îți aduci aminte de căldura de odinioară.”Când a vorbit despre videoclipul piesei „Fallen Fruit”, artista a zis: „În videoclipul piesei Solar Power, insula a fost ilustrată drept un paradis luxuriant – apă cristalină, cer albastru, toată plaja perfect amenajată (și lipsită de gunoaie). Acum am trecut la oamenii care fac ceea ce fac de obicei,…

Citeste continuarea Aici

You might also like