LOREDANA lanseaza single-ul „Dans, Dans, Dans”

LOREDANA da oficial startul verii prin lansarea unei melodii care te va ridica de pe scaun de la prima ascultare. Este vorba despre single-ul „Dans, dans, dans”, care poate candida cu usurinta la titlul de coloana sonora a noptilor de vara, a petrecerilor pana la rasarit si a clipelor petrecute alaturi de prieteni dragi.

Melodia este compusa de catre Loredana, alaturi de Mihai Ogasanu, Marian Enache (Sensibil Balkan), Serban Cazan si Gabriel Stanoiu, avand versurile scrise de catre artista.
Loredana si Mihai Ogasanu au mai colaborat in trecut si la hituri precum „Vreau toata noaptea”, „Departare”, „Zig Zagga” sau „Fata cu sosete de diamant”.

„Sunt fericita sa va anunt lansarea noului meu single <Dans, dans, dans>! Un cantec care o sa va faca “sa dansati sub stele toata noaptea”, oriunde ati fi in vara asta!! Cantecul l-am scris impreuna cu vechiul meu prieten si colaborator, Mihai Ogasanu, si Marian Enache, pe versurile mele. Este produsa de Serban Cazan si Gabriel Stanoiu. De abia astept sa dansam impreuna pe Dans, Dans, Dans! So get into the groove”, a declarat Loredana.

Streaming Link: https://Loredana.lnk.to/DansDansDans

Cum pentru un artist,…

Citeste continuarea Aici

You might also like