Marina Nițoiu, de la știrile din sport la echitație

“Întotdeauna mi-au plăcut caii. Am îndrăgit aceste animale blânde și puternice încă din copilărie când îmi petreceam vacanțele de vară la țară. Bunicul iubea mult caii și se mândrea tare pentru că avea cel mai frumos cal din localitate, pe care l-a crescut de când era mânz și l-a dresat chiar el. Când eram mică mergem des pe cal, în plimbări la pas în special prin curtea bunicului”, povestește Marina Nițoiu.

 

Accidentele nu au lipsit de-a lungul timpului, dar Marina a păstrat vie pasiunea. „Ba chiar am avut parte si de un mic accident cand eram copil. Calul s-a speriat, s-a ridicat în două picioare și am căzut, dar asta nu m-a făcut să-mi fie teamă. Caii sunt niște animale blânde, dar se pot întâmpla și accidente”, spune Marina.

Marina Nitoiu echitatie

Vara trecută, din cauza restricțiilor, vedeta Prima TV s-a hotarât să ia mai în serios pasiunea pentru călărie și a început sa frecventeze centre de echitație. “Nu prea aveam multe activități pe care puteam sa le fac în oraș si, pentru că simțeam si nevoia de aer curat, de natură, am ales să merg într o excursie pe munte, călare. Am găsit un centru de…

Citeste continuarea Aici

You might also like