Marshmello colaborează cu Nancy Arjam pentru “Sah Sah”

Marshmello colaborează cu Nancy Arjam pentru “Sah Sah”. Renumită în întreaga lume drept „Regina muzicii pop arabe”, Nancy Ajram ridică piesa cu vocea ei irezistibilă și identificabilă instantaneu. Vocea ei se împletește cu producția electronică de inspirație araba.
În videoclipul însoțitor, coregrafia impresionantă a lui Nancy captivează în timp ce Marshmello cântă pe un qanun tradițional arab. Împreună, aceștia preiau ringul de dans cu un sunet vizionar care rupe granițele.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SahSahPR

Despre colaborare, Marshmello spune: „A lucra cu o legendă precum Nancy este o onoare totală. Mă simt foarte recunoscător că pot lucra la acest cântec și că pot păși în cultura ei. Îmi place că a avut încredere în mine și m-a lăsat să îmbin stilul meu în stilul ei.”
Nancy Ajram spune: „Nu îmi pot ascunde entuziasmul de a împărtăși această melodie cu toată lumea, fie prin videoclipul muzical, fie prin petrecerea de lansare. Eforturile au contribuit la atragerea unor caracteristici globale în „Sah Sah” și au ajutat la combinarea muzicii arabe și străine, ceea ce confirmă că muzica…

Citeste continuarea Aici

You might also like