Matteo Bocelli lanseaza melodia „Cautionary Tale”, de pe coloana sonora a filmului „Three Thousand Years of Longing”

Apreciatul cântăreț/compozitor Matteo Bocelli a dezvăluit „Cautionary Tale” – colaborarea sa cu compozitorul/producătorul/muzicianul multi-platină, nominalizat la GRAMMY®, Tom Holkenborg (alias Junkie XL).

Cei doi au creat melodia pentru filmul „Three Thousand Years of Longing”, care a fost regizat de George Miller (Mad Max: Fury Road) și îi are în distribuție pe Idris Elba și Tilda Swinton. Bocelli își face debutul în film, jucându-l pe Prințul Mustafa.

Regizorul George Miller spune: „Matteo joacă rolul unui prinț a cărui soartă se termină tragic. Mi se pare atât de corect că redă temele muzicale și narative ale filmului în cântec.”
Streaming Link: https://umusic.lnk.to/CautionaryTalePR

Matteo Bocelli adaugă: „Este prima dată când sunt distribuit într-un film și a fost o experiență atât de incredibilă. M-am născut într-o familie care a trăit cu adevărat spectacolul, dar acesta a fost ceva complet nou și am fost surprins de cât de mult m-am distrat! Cu orice nou, există frică și incertitudine, dar există și curiozitate și entuziasm. Nu pot să cred că prima mea apariție în film este pentru George Miller și…

Citeste continuarea Aici

You might also like